Košík

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 179,00 € - 1 949,00 €

Značka

Značka

Aktívne filtre

Motorová píla STIHL MS 201 C-M

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
799,00 €
Najľahšia profesionálna reťazová píla STIHL, ideálna na odvetvovacie práce. Optimálny výkon motora, ľahké štartovanie, jednoduchá údržba. Upevnená matica na kryte ozubeného kolesa, 3⁄8“ HP pílová reťaz pre veľmi vysoký rezný výkon. Mimoriadne robustná píla s o 20% nižšou spotrebou paliva a výraznou redukciou emisií výfukových plynov vďaka technológii 2-MIX. Veľmi dobrá v poľnohospodárstve, ovocinárstve, záhradníctve a na rezanie palivového dreva. Je vhodná aj na stínanie stredne silných stromov.

Motorová píla STIHL MS 500i

Skladom
1 399,00 €

Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24kg/kW!!! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100km/h za neuveriteľných 0,25 s. Systém dávkovania paliva v spolupráci so snímačmi teploty a tlaku zabezpečuje bezproblémový štart a optimálne pracovné podmienky za akéhokoľvek počasia. MS 500i je ideálna na ťažbu v stredne silných a silných porastoch.

Motorová píla STIHL MS 400 C-M

Skladom
1 099,00 €

Prvá motorová píla na svete s magnéziovým piestom, pre dosiahnutie skvelého pomeru výkonu a hmotnosti (1,45 kw/kg). Silný výkonný motor 4kW s vysokým krútiacim momentom (4.1 Nm). Vysoká odolnosť, perfektná akcelrácia. Technológioa M-Tronic 3.0 s kalibráciou pre jednoduchú obsluhu, štart a prácu za každého počasia. Ideálna pre prácu v lese na stínanie a odvetvovanie, v záhradkárstve, na stavbe pri výrobe drevostavieb. Až o 20% menšia spotreba paliva a až o 50% nižšie splodiny spaľovania v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi bez technológie 2-MIX.

Motorová píla STIHL MS 881

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
1 949,00 €
Absolútny topmodel pre najvyššie nároky a najextrémnejšie zaťaženie. Mimoriadne priaznivý pomer výkonu a hmotnosti. Optimálna technika na pravidelnú ťažbu silných kmeňov.

Motorová píla STIHL MS 151 TC-E

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
599,00 €
Nová píla STIHL MS 151 TC (nahrádza MS 150 TC-E) je perfektným doplnkom vášho profesionálneho vybavenia pre ošetrovanie stromov. Je to nie len najľahšia píla v ponuke značky STIHL, ale je to súčasne veľmi presný nástroj. Či už orezávate vetvy v sade, redukujete objem koruny alebo vyrezávate suché konáre, vždy se môžete spoľahnúť, že s novou motorovou pílou STIHL MS 151 TC budete rezať veľmi presne a bez námahy aj v stiesnenom priestore. Presnosť rezu je výsledkom súhry pilovej rezťaze STIHL 1⁄4 Picco Micro a profesionálneho antivibračného systému. Rezy sú tak presné a práca s pílou je bez spätných rázov s nízkymi vibráciami. Vďaka motoru s technológiou 2-MIX s presným dávkovaním ušetríte nielen palivo, ale aj svoje sily. Motor vy

Motorová píla STIHL MS 500i W

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
1 499,00 €
Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24kg/kW!!! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100km/h za neuveriteľných 0,25 s. Systém dávkovania paliva v spolupráci so snímačmi teploty a tlaku zabezpečuje bezproblémový štart a optimálne pracovné podmienky za akéhokoľvek počasia. MS 500i je ideálna na ťažbu v stredne silných a silných porastoch. Aj s vyhrievaním rukoväte pre pohodlnú prácu v chladných podmienkach.

Motorová píla STIHL MS 462 C-M VW

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
1 199,00 €
Model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,1 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, dokonalá akcelerácia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti a zlepšené správanie pri vedení píly, veľmi nízka úroveň vibrácií, dlhodobý systém filtrácie vzduchu. Vhodná na ťažbu silných stromov. Technológia motora STIHL M-Tronic. Až o 20% nižšia spotreba a o 70% znížený podiel emisií vo výfukových plynoch oproti konvenčným motorovým pílam. Navyše s vyhrievanou rukoväťou a vyhrievaný

Motorová píla STIHL MS 462 C-M R

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
1 499,00 €
Záchranárska verzia výkonnej motorovej píly MS 462. Mohutná sila spolu s reťazou Rapid Duro R sa prehryzie aj cez nepriestrelné sklo, oceľový plech do hr. 0,8 mm, drevo, strešné krytiny a izolácie. Vďaka tomu je neoddeliteľným pomocníkom pri zachraňovaní ľudských životov a majetku pre záchranné zbory.

Motorová píla STIHL MS 462 C-M

Skladom
1 149,00 €
Model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,0 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, dokonalá akcelerácia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti a zlepšené správanie pri vedení píly, veľmi nízka úroveň vibrácií, dlhodobý systém filtrácie vzduchu. Vhodná na ťažbu silných stromov. Technológia motora STIHL M-Tronic. Až o 20% nižšia spotreba a o 70% znížený podiel emisií vo výfukových plynoch oproti konvenčným motorovým pílam. *Fotografie sú ilustračné: model sa štandar

Motorová píla STIHL MS 462

Skladom
1 099,00 €
Nový model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,0 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, dokonalá akcelerácia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti a zlepšené správanie pri vedení píly, veľmi nízka úroveň vibrácií, dlhodobý systém filtrácie vzduchu. Vhodná na ťažbu silných stromov. Až o 20% nižšia spotreba a o 70% znížený podiel emisií vo výfukových plynoch oproti konvenčným motorovým pílam. *Fotografie sú ilustračné: model sa štandartne dodáva so 40 cm lištou R

Motorová píla STIHL MS 211 C-BE

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
369,00 €
Kompaktná motorová píla z nízkymi vibráciami. Bohatá výbava ako napr. dlhodobý systém filtrácie vzduchu, bočné napínanie reťaze a antivibračný systém. Vysoký rezný výkon a veľký užívateľský komfort. Ideálna pre prípravu palivového dreva a na stínanie malých stromov. Až o 20% nižšia spotreba a o 70% znížený podiel emisií vo výfukových plynoch oproti konvenčným motorovým pílam.