Košík

Motorová píla STIHL MS 661

1 199,00 €
S DPH
STIHL MS 661 reťazová píla je vybavená najmodernejšou technológiou pre vynikajúci výkon. Váži iba 7,4 kg a s pôsobivým výkonom 5,4 kW sa môže pochváliť výborným pomerom výkonu k hmotnosti. Vzhľadom k tomu, že to nie je len sila, ktorá sa počíta pri ťažbe veľkých priemerov dreva, ale tiež každý gram hmotnosti, uľahčuje to prácu aj tým najskúsenejším profesionálom.
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dodanie do 5 dní (externý sklad).

Zdvihový objem 91,1 cm3
Výkon (kW/k) 5,4/7,3 kW / k
Hmotnosť 7,4 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 1,4 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 105
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 118
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 6,9/5,6 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ 3/8” / RSC
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 50 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Manuál. palivové / nastaviť. olej. čerpadlo – / ÁNO
Dekompresný ventil / ElastoStart / ErgoStart ÁNO / ÁNO / –
Kompenzátor / HD2 filter ÁNO / ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Elektrické vyhrievanie rukoväte /elektrické vyhrievanie karburátora V
STIHL 2-MIX / STIHL M-Tronic 2-MIX / –
1144 011 3050

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Servisná sada pre MS 661

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
17,90 €
Servisné sady na údržbu Vášho stroja ako aj pre odborné servisy. Vždy originálne a vo výhodnej cene. Súčasťou servisnej sady je: zapaľovacia sviečka, palivový filter a vzduchový filter.

Prilbová súprava FUNCTION UNIVERSAL

Skladom
60,90 €
Ľahký základný model s veľkým nylonovým priezorom. Tienidlo na prilbe ochranného krytu proti nečistotám. Ochranu sluchu v štíhlej konštrukcii s dobrou izoláciou proti hluku. Vetracie otvory v hornej časti prilby. Jednoducho nastaviteľná čelenka. Vyhovuje normám EN 352, EN 397, EN 1731.

Vodiaca lišta STIHL Rollomatic E 1,6 mm 3/8 50...

Skladom
43,90 €
Telo lišty STIHL Rollomatic E sa skladá z troch elektricky navzájom zvarených kovových plátov, pričom u stredného je vyrezaná veľká časť materiálu. Výhoda: vysoká stabilita pri súčasne nízkej hmotnosti. Pre pokrytie širokého spektra požiadaviek sa vodiace lišty Rollomatic E vyrábajú s dvoma rôzne veľkými hrotmi (vodiacimi kolieskami). Znaky Rollomatic E (Ematic) s malým hrotom lišty: vodiace kolieska do 10 zubov, ložiská vodiacich koliesok pripevnené 4 nitmi   znížený sklon k spätnému nárazu   ideálna na všestranné použitie pri ťažbe slabých kmeňov, pri vyvetvovaní a v lesníctve na motorových pílach do výkonu cca 3,5 kW.     Znaky Rollomatic E (Ematic) s veľkým hrotom lišty:   vodiace kolieska od 11 zubov, ložiská vodiacich koli

Nohavice ADVANCE X-light s náprsenkou L

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
279,00 €
Ultra ľahké, vysoko priedušné nohavice s ochranou proti porezaniu. Vďaka špecálnej, priedušnej tkanine vzadu vhodné aj do horúceho počasia. Farba: čierna s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť. Elastické v rozkroku pre pohodlný pohyb. Vonkajšia tkanina obzvlášť robustná, odolná a priedušná. Praktické vrecká, dlhé zipsy pre pohodlné obliekanie.

ADVANCE X-VENT - bunda L

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
219,00 €
Ľahká a vysoko priedušná ochranná bunda, zvlášť vhodná pre letné teploty alebo pri intenzívnej telesnej aktivite. Farebná kombinácia výstražná oranžová a čierna, so striebornými prvkami. Vetracie otvory na chrbte a v podazuší pre optimálne vetranie. Odolná vode a voči znečisteniu. Veľmi dobrá viditeľnosť vďaka veľkému podielu oranžovej farby a reflexných prvkov zvyšuje Vašu bezpečnosť. Veľa praktických detailov: jedno zadné vrecko, vrecko na rukáve, vnútorné vrecko a dve náprsné vrecká. Ochrana proti oteru na ramenách, veľké STIHL logo na zadnej strane.

Plastový klin 19 cm

Skladom
15,90 €
Z odolného polyamidu s povrchovou štruktúrou po oboch stranách klinu zaisťujúcou bezpečné vedenie, dĺžka 19 cm na stredne silné drevo, 23 cm na stredne silné a silnejšie drevo, 25 cm so zväčšeným uhlom klinu.

Adhézny olej na pílové reťaze STIHL BioPlus 1 l

Skladom
9,99 €
Zvlášť šetrný k životnému prostrediu pri vynikajúcich mazacích a adhéznych vlastnostiach. STIHL BioPlus sa v pôde rozkladá počas veľmi krátkej doby, keďže je vyrobený na rastlinnej báze (testované podľa OECD 301 B). Bol preto vyznamenaný cenou ochrany životného prostredia „Modrý anjel“ a európskou ekologickou značkou.

Kombikanister, priehľadný - profi

Skladom
50,90 €
vrátane dvoch držiakov na uloženie náradia a plniaceho systému (náradie a plniaci systém nie sú súčasťou dodávky).