Košík

Motorová píla STIHL MS 500i W

1 499,00 €
S DPH
Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24kg/kW!!! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100km/h za neuveriteľných 0,25 s. Systém dávkovania paliva v spolupráci so snímačmi teploty a tlaku zabezpečuje bezproblémový štart a optimálne pracovné podmienky za akéhokoľvek počasia. MS 500i je ideálna na ťažbu v stredne silných a silných porastoch. Aj s vyhrievaním rukoväte pre pohodlnú prácu v chladných podmienkach.
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dodanie do 5 dní (externý sklad).

Zdvihový objem 79,2 cm3
Výkon (kW/k) 5,0/6,8 kW / k
Hmotnosť 6,3 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 1,26 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 106
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 119
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 4,2/4,0 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ 3/8” / RSC
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 50 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Manuál. palivové / nastaviť. olej. čerpadlo – / ÁNO
Dekompresný ventil / ElastoStart / ErgoStart ÁNO / ÁNO / –
Kompenzátor / HD2 filter ÁNO / ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu ÁNO
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Elektrické vyhrievanie rukoväte /elektrické vyhrievanie karburátora ÁNO / nemá karburátor V
STIHL 2-MIX / Priame vstrekovanie 2-MIX / Áno - ako jediná na svete
1147 011 3001

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Servisná sada pre MS 500

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
17,90 €
Servisné sady na údržbu Vášho stroja ako aj pre odborné servisy. Vždy originálne a vo výhodnej cene. Súčasťou servisnej sady je: zapaľovacia sviečka, palivový filter a vzduchový filter.

FUNCTION ERGO - nohavice do pása M

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
149,00 €
Pracujete radi vonku, príležitostne s drevom,alebo si pripravujete pár kubíkov dreva v lese? Potom sú pracovné odevy pre prácu v lese modelovej rady FUNCTION ERGO pre Vás to správne vybavenie. Špeciálne vyvinuté pre začiatočníkov a príležitostných užívateľov, odevy s overenou ochranu proti porezaniu a celou radu užitočných detailov, ako praktické vrecká a komfortné vetracie otvory. Zo zvlášť robustného materiálu pre dlhú trvanlivosť. S overenou ochranou proti porezaniu (EN 381), farba zelená a signálna oranžová, elastické vložky, vetracie zipsy, zosilnenie kolien, reflexné prvky pre dobrú viditeľnosť, praktické vrecká, dve predné neprekryté vrecká na zips. Materiál vonkajší: 65% Polyester, 35% Bavlna / 70% Polyester, 30% Bavlna (oranž) R

Vodiaca lišta STIHL Rollomatic ES Light 50 cm...

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
76,90 €
Odľahčená verzia lišty Rollomatic ES vyrobená zo špeciál­ne odolnej ocele. Medzera medzi plátmi zostáva prázdna, ale pláty sú zvárané laserovým procesom. O 30% nižšia hmotnosť ako u Rollomatic ES pri dodržaní rovnakej stability lišty.

Prilbová súprava ADVANCE X-VENT

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
129,00 €
Prilba pre profesionálov s inovatívnym dizajnom a nízkou váhou. Reflexné samolepky po celom obvode. Jednoduché nastavenie aj pri práci. Veľmi dobrá ochrana hluku SNR 28. Optimalizované vetranie. Priezor z pružnej ocele s priespustnosťou svetla 75-80%. Ochrana krku.

FUNCTION ERGO - bunda M

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
119,00 €
Pracujete radi vonku, príležitostne s drevom,alebo si pripravujete pár kubíkov dreva v lese? Potom sú pracovné odevy pre prácu v lese modelovej rady FUNCTION ERGO pre Vás to správne vybavenie. Špeciálne vyvinuté pre začiatočníkov a príležitostných užívateľov, odevy s overenou ochranu proti porezaniu a celou radu užitočných detailov, ako praktické vrecká a komfortné vetracie otvory. Bunda zo zvlášť robustného materiálu pre dlhú trvanlivosť. Farba zelená a signálna oranžová, elastické vložky, vetracie vložky, kapsička prvej pomoci, dve náprsné vrecká na zips, zosilnenie lakťov, reflexné pruhy a vysoký podiel výstražnej farby pre lepšiu viditeľnosť, veľké logo STIHL na chrbte.

kožené topánky DYNAMIC S3 44

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
289,00 €
Kvalitné, kožené topánky. Voduodpudivé. Univerzálne použiteľné, napríklad na stavbách, farba hnedá, priedušný vnútorný materiál uľahčuje odvod vlhkosti, s polstrovaným okrajom, robustné šnúrky, krúžky s ľahkým chodom, vyberateľná a ergonomická vložka, s medzivložkou z ocele ako ochrana proti preniknutiu a nepriama ochrana proti prerezaniu, topánka s ochranou špičky odolná proti oderu, tlmiaca medzipodrážka. Vysoká istota pri chôdzi vďaka protišmykovej podrážke.

Mazací minerálny olej ForestPlus 5 l

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
24,90 €
Novinka v oblasti mazania pílových reťazí a líšt. ForestPlus je mazací olej na minerálnej báze. Bol vyvinutý s dôrazom na podmienku dobrého pomeru výkonu a ceny. 3-ročná skladovateľnosť a prevádzková teplota do -15°C sú pre naše mierne podnebné pásmo viac ako dostatočné.

Kombikanister, priehľadný - profi

Skladom
50,90 €
vrátane dvoch držiakov na uloženie náradia a plniaceho systému (náradie a plniaci systém nie sú súčasťou dodávky).