Košík

Motorová píla STIHL MS 500i

1 399,00 €
S DPH

Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24kg/kW!!! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100km/h za neuveriteľných 0,25 s. Systém dávkovania paliva v spolupráci so snímačmi teploty a tlaku zabezpečuje bezproblémový štart a optimálne pracovné podmienky za akéhokoľvek počasia. MS 500i je ideálna na ťažbu v stredne silných a silných porastoch.

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Skladom

Zdvihový objem 79,2 cm3
Výkon (kW/k) 5,0/6,8 kW / k
Hmotnosť 6,2 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 1,24 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 107
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 119
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 3,8/4,5 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ 3/8” / RSC
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 50 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Manuál. palivové / nastaviť. olej. čerpadlo – / ÁNO
Dekompresný ventil / ElastoStart / ErgoStart ÁNO / ÁNO / –
Kompenzátor / HD2 filter ÁNO / ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu ÁNO
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Elektrické vyhrievanie rukoväte /elektrické vyhrievanie karburátora – / nemá karburátor V
STIHL 2-MIX / Priame vstrekovanie 2-MIX / Áno - ako jediná na svete
1147 011 3000

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Servisná sada pre MS 500

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
17,90 €
Servisné sady na údržbu Vášho stroja ako aj pre odborné servisy. Vždy originálne a vo výhodnej cene. Súčasťou servisnej sady je: zapaľovacia sviečka, palivový filter a vzduchový filter.

Prilbová súprava DYNAMIC X-ERGO

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
119,00 €
Model s veľkým kovovým štítom. Vetracie otvory v hornej časti prilby. Zvýšená ochrana Ochrana sluchu s dobrou zvukovou izoláciou SNR 30. Vyhovuje EN 352, EN 397, EN 1731.

Vodiaca lišta STIHL Rollomatic ES Light 50 cm...

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
76,90 €
Odľahčená verzia lišty Rollomatic ES vyrobená zo špeciál­ne odolnej ocele. Medzera medzi plátmi zostáva prázdna, ale pláty sú zvárané laserovým procesom. O 30% nižšia hmotnosť ako u Rollomatic ES pri dodržaní rovnakej stability lišty.

Nohavice ADVANCE X-light do pása XL

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
259,00 €
Ultra ľahké, vysoko priedušné nohavice s ochranou proti porezaniu. Vďaka špecálnej, priedušnej tkanine vzadu vhodné aj do horúceho počasia. Farba: čierna s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť. Elastické v rozkroku pre pohodlný pohyb. Vonkajšia tkanina obzvlášť robustná, odolná a priedušná. Praktické vrecká, dlhé zipsy pre pohodlné obliekanie.

Worker S3 šnúrovacie bezpečnostné topánky 44

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
169,00 €
Vrchná úprava z vysokokvalitnej brúsenej kože, prieduš­né textilné pod­šívky zabez­pe­­čujú rýchle vysušenie. Reflexné pásy po oboch stra­nách, vyme­ni­teľné vlož­ky. Oceľové špičky a medzi­podošvy. Oleju a palivu odolné gumené/EVA podošvy certifikované EN ISO 20345.

ADVANCE X-VENT - bunda XL

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
219,00 €
Ľahká a vysoko priedušná ochranná bunda, zvlášť vhodná pre letné teploty alebo pri intenzívnej telesnej aktivite. Farebná kombinácia výstražná oranžová a čierna, so striebornými prvkami. Vetracie otvory na chrbte a v podazuší pre optimálne vetranie. Odolná vode a voči znečisteniu. Veľmi dobrá viditeľnosť vďaka veľkému podielu oranžovej farby a reflexných prvkov zvyšuje Vašu bezpečnosť. Veľa praktických detailov: jedno zadné vrecko, vrecko na rukáve, vnútorné vrecko a dve náprsné vrecká. Ochrana proti oteru na ramenách, veľké STIHL logo na zadnej strane.

Mazací minerálny olej ForestPlus 5 l

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
24,90 €
Novinka v oblasti mazania pílových reťazí a líšt. ForestPlus je mazací olej na minerálnej báze. Bol vyvinutý s dôrazom na podmienku dobrého pomeru výkonu a ceny. 3-ročná skladovateľnosť a prevádzková teplota do -15°C sú pre naše mierne podnebné pásmo viac ako dostatočné.

Kombikanister, priehľadný - profi

Skladom
50,90 €
vrátane dvoch držiakov na uloženie náradia a plniaceho systému (náradie a plniaci systém nie sú súčasťou dodávky).

Ochranné rukavice ADVANCE Ergo MS XL

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
30,90 €
elastická manžeta na suchý zips, priedušné, reflexné prúžky. Materiál: hovädzia koža/textil. EN 388, EN 420 a EN ISO 11393 (381). Dobrý cit v ruke, Dobrá odolnosť proti opotebeniu.