Košík

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 4,00 € - 149,00 €

Aktívne filtre

SG 11

Skladom
21,90 €
Ergonomický, ľahko ovládateľný ručný postrekovač pre aplikáciu kvapalných postrekov na ochranu rastlín, ľahké a účinné čerpadlo pre príjemnú prácu, vybavený dutou kónickou tryskou.

SG 11 PLUS

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
29,90 €
Veľmi odolný, dokonca aj pri použivaní agresívnych látok. Ergonomický, ľahko ovládateľný ručný postrekovač pre aplikáciu kvapalných postrekov na ochranu rastlín, ľahké a účinné čerpadlo pre príjemnú prácu, vybavený dutou kónickou tryskou. Maximálny tlak 3 bary Navyše oproti SG 11 špeciálne FPM tesnenie pre čistiace prostriedky a rozpúšťadlá v rozhraní hodnôt pH 1-9 piest čerpadla s tesniacim krúžkom nastaviteľná dýza Vhodný pre servisy a umývarky

SG 21

Skladom
46,90 €
Ručný postrekovač, zvlášť vhodný pre použitie na balkóne a zahrádke pri dome. Komfortná preprava vďaka ramennému popruhu. Dodávaný s tryskou s rozstrekom v tvare dutého kužeľa.

SG 31

Skladom
59,90 €
Novinkou v našom sortimente je nový manuálny postrekovač STIHL SG 31, ktorý dopĺňa sortiment ručných postrekovačov a umiestňuje sa medzi SG 10 a SG 20. Manuálny postrekovač s nádobou na 5 litrov postreku pre ochranu rastlín, ničenie buriny a boj so škodcami. Vhodný najmä pre užívateľov s väčšou záhradou či ovocným sadom. Tento postrekovač je vybavený teleskopickou trúbkou a prídavnou plochou postrekovacou tryskou.

SG 51

Skladom
129,00 €
Ručný postrekovač pre príležitostné ale aj profesionálne použitie. Veľmi jednoduchá obsluha, rameno pumpy s možnosťou umiestnenia vpravo aj vľavo. Ergonomická robustná konštrukcia pre dlhú životnosť, extra pohodlné nosenie vďaka nízko položenému ťažisku, tvarovanej zadnej stene a vysoko kvalitným popruhom. Manometer ukazujúci tlak v postrekovači.

SG 71

Skladom
149,00 €
Ručný postrekovač pre profesionálne použitie. Veľmi jednoduchá obsluha, rameno pumpy s možnosťou umiestnenia vpravo aj vľavo. Ergonomická robustná konštrukcia pre dlhú životnosť, extra pohodlné nosenie vďaka tvarovanej zadnej stene a vysoko kvalitným popruhom. Manometer ukazujúci tlak v postrekovači. Rukoväť pre jednoduchú manipuláciu.