Košík

Motorová píla STIHL MS 881

1 949,00 €
S DPH
Absolútny topmodel pre najvyššie nároky a najextrémnejšie zaťaženie. Mimoriadne priaznivý pomer výkonu a hmotnosti. Optimálna technika na pravidelnú ťažbu silných kmeňov.
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dodanie do 5 dní (externý sklad).

Zdvihový objem 121,6 cm3
Výkon (kW/k) 6,4/8,7 kW / k
Hmotnosť 10,0 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 1,6 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 103
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 119
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 8,9/8,9 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ .404” / RS
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 63 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Manuál. palivové / nastaviť. olej. čerpadlo – / ÁNO
Dekompresný ventil / ElastoStart / ErgoStart ÁNO / ÁNO / –
Kompenzátor / HD2 filter ÁNO / ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Elektrické vyhrievanie rukoväte /elektrické vyhrievanie karburátora
STIHL 2-MIX / STIHL M-Tronic 2-MIX / –
1124 011 3036

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Ochranné rukavice ADVANCE Duro XL

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
25,90 €
elastická manžeta, ochrana zápästia. Materiál: hovädzia koža/textil. EN 388 a EN 420. Dobre sedia, dobrý cit v ruke, výborná odolnosť proti opotrebeniu.

FUNCTION ERGO - nohavice do pása L

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
149,00 €
Pracujete radi vonku, príležitostne s drevom,alebo si pripravujete pár kubíkov dreva v lese? Potom sú pracovné odevy pre prácu v lese modelovej rady FUNCTION ERGO pre Vás to správne vybavenie. Špeciálne vyvinuté pre začiatočníkov a príležitostných užívateľov, odevy s overenou ochranu proti porezaniu a celou radu užitočných detailov, ako praktické vrecká a komfortné vetracie otvory. Zo zvlášť robustného materiálu pre dlhú trvanlivosť. S overenou ochranou proti porezaniu (EN 381), farba zelená a signálna oranžová, elastické vložky, vetracie zipsy, zosilnenie kolien, reflexné prvky pre dobrú viditeľnosť, praktické vrecká, dve predné neprekryté vrecká na zips. Materiál vonkajší: 65% Polyester, 35% Bavlna / 70% Polyester, 30% Bavlna (oranž) R

Prilbová súprava DYNAMIC X-ERGO

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
119,00 €
Model s veľkým kovovým štítom. Vetracie otvory v hornej časti prilby. Zvýšená ochrana Ochrana sluchu s dobrou zvukovou izoláciou SNR 30. Vyhovuje EN 352, EN 397, EN 1731.

FUNCTION ERGO - bunda L

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
119,00 €
Pracujete radi vonku, príležitostne s drevom,alebo si pripravujete pár kubíkov dreva v lese? Potom sú pracovné odevy pre prácu v lese modelovej rady FUNCTION ERGO pre Vás to správne vybavenie. Špeciálne vyvinuté pre začiatočníkov a príležitostných užívateľov, odevy s overenou ochranu proti porezaniu a celou radu užitočných detailov, ako praktické vrecká a komfortné vetracie otvory. Bunda zo zvlášť robustného materiálu pre dlhú trvanlivosť. Farba zelená a signálna oranžová, elastické vložky, vetracie vložky, kapsička prvej pomoci, dve náprsné vrecká na zips, zosilnenie lakťov, reflexné pruhy a vysoký podiel výstražnej farby pre lepšiu viditeľnosť, veľké logo STIHL na chrbte.

Mazací minerálny olej ForestPlus 1 l

Skladom
6,00 €
Novinka v oblasti mazania pílových reťazí a líšt. ForestPlus je mazací olej na minerálnej báze. Bol vyvinutý s dôrazom na podmienku dobrého pomeru výkonu a ceny. 3-ročná skladovateľnosť a prevádzková teplota do -15°C sú pre naše mierne podnebné pásmo viac ako dostatočné.

Hliníkový rotačný klin na štiepanie

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
54,90 €
Vysoko efektívny štiepací efekt vďaka rotácii klinu. Kovaný, excelentne stabilný a zároveň veľmi ľahký. Frézované zárezy a podporné drápy pre lepšie vedenie a maximálne zovretie, aj do zmrznutého dreva. Nápadne zaoblený povrch pre optimálnu distribúciu sily.

Kombikanister oranžový - profi

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
50,90 €
vrátane dvoch držiakov na uloženie náradia a plniaceho systému (náradie a plniaci systém nie sú súčasťou dodávky). Kombikanister, priehľadný