Košík

Motorová píla STIHL MS 462 C-M VW

1 199,00 €
S DPH
Model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,1 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, dokonalá akcelerácia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti a zlepšené správanie pri vedení píly, veľmi nízka úroveň vibrácií, dlhodobý systém filtrácie vzduchu. Vhodná na ťažbu silných stromov. Technológia motora STIHL M-Tronic. Až o 20% nižšia spotreba a o 70% znížený podiel emisií vo výfukových plynoch oproti konvenčným motorovým pílam. Navyše s vyhrievanou rukoväťou a vyhrievaný
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dodanie do 5 dní (externý sklad).

Zdvihový objem 72,2 cm3
Výkon (kW/k) 4,4/6,0 kW / k
Hmotnosť 6,1 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 1,36 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 108
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 119
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 4,8/3,6 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ 3/8” / RSC
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 40 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Manuál. palivové / nastaviť. olej. čerpadlo – / ÁNO
Dekompresný ventil / ElastoStart / ErgoStart ÁNO / ÁNO / –
Kompenzátor / HD2 filter ÁNO / ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu ÁNO
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Elektrické vyhrievanie rukoväte /elektrické vyhrievanie karburátora – / – V
STIHL 2-MIX / STIHL M-Tronic 2-MIX / ÁNO
1142 011 3002

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Servisná sada pre MS 462

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
17,90 €
Servisné sady na údržbu Vášho stroja ako aj pre odborné servisy. Vždy originálne a vo výhodnej cene. Súčasťou servisnej sady je: zapaľovacia sviečka, palivový filter a vzduchový filter.

Ochranné rukavice ADVANCE Ergo XL

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
27,90 €
Elastická manžeta na suchý zips, reflexné prvky. Materiál: ovčia koža/textil. EN 388 a EN 420. Výborne sedia, výborný cit v ruke, dobrá odolnosť proti opotrebeniu.

Prilbová súprava DYNAMIC X-ERGO

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
119,00 €
Model s veľkým kovovým štítom. Vetracie otvory v hornej časti prilby. Zvýšená ochrana Ochrana sluchu s dobrou zvukovou izoláciou SNR 30. Vyhovuje EN 352, EN 397, EN 1731.

Vodiaca lišta STIHL Rollomatic E 1,6 mm 3/8 40...

Skladom
38,90 €
Telo lišty STIHL Rollomatic E sa skladá z troch elektricky navzájom zvarených kovových plátov, pričom u stredného je vyrezaná veľká časť materiálu. Výhoda: vysoká stabilita pri súčasne nízkej hmotnosti. Pre pokrytie širokého spektra požiadaviek sa vodiace lišty Rollomatic E vyrábajú s dvoma rôzne veľkými hrotmi (vodiacimi kolieskami). Znaky Rollomatic E (Ematic) s malým hrotom lišty: vodiace kolieska do 10 zubov, ložiská vodiacich koliesok pripevnené 4 nitmi   znížený sklon k spätnému nárazu   ideálna na všestranné použitie pri ťažbe slabých kmeňov, pri vyvetvovaní a v lesníctve na motorových pílach do výkonu cca 3,5 kW.     Znaky Rollomatic E (Ematic) s veľkým hrotom lišty:   vodiace kolieska od 11 zubov, ložiská vodiacich koli

ADVANCE X-VENT - bunda L

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
219,00 €
Ľahká a vysoko priedušná ochranná bunda, zvlášť vhodná pre letné teploty alebo pri intenzívnej telesnej aktivite. Farebná kombinácia výstražná oranžová a čierna, so striebornými prvkami. Vetracie otvory na chrbte a v podazuší pre optimálne vetranie. Odolná vode a voči znečisteniu. Veľmi dobrá viditeľnosť vďaka veľkému podielu oranžovej farby a reflexných prvkov zvyšuje Vašu bezpečnosť. Veľa praktických detailov: jedno zadné vrecko, vrecko na rukáve, vnútorné vrecko a dve náprsné vrecká. Ochrana proti oteru na ramenách, veľké STIHL logo na zadnej strane.

Mazací minerálny olej ForestPlus 1 l

Skladom
6,00 €
Novinka v oblasti mazania pílových reťazí a líšt. ForestPlus je mazací olej na minerálnej báze. Bol vyvinutý s dôrazom na podmienku dobrého pomeru výkonu a ceny. 3-ročná skladovateľnosť a prevádzková teplota do -15°C sú pre naše mierne podnebné pásmo viac ako dostatočné.

Kombikanister oranžový - profi

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
50,90 €
vrátane dvoch držiakov na uloženie náradia a plniaceho systému (náradie a plniaci systém nie sú súčasťou dodávky). Kombikanister, priehľadný

Vak na pílu

Dodanie do 5 dní (externý sklad).
43,90 €
Na uloženie a prepravu všetkých benzínových, akumulátorových a elektrických motorových píl s lištou do 45cm (okrem MS 660 - 880). Popruh na zavesenie na rameno.