Košík

Motorová píla STIHL MS 291

599,00 €
S DPH
Mimoriadne robustná píla s o 20% nižšou spotrebou paliva a výraznou redukciou emisií výfukových plynov. Veľmi dobrá v poľnohospodárstve, ovocinárstve, záhradníctve a na rezanie palivového dreva. Je vhodná aj na stínanie stredne silných stromov. 2-Mix technológia, jednoduchá údržba.
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Skladom

Zdvihový objem 55,5 cm3
Výkon (kW/k) 2,8/3,8 kW / k
Hmotnosť 5,6 kg
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu 2,0 kg/kW
Hladina akustického tlaku – LpA (dB(A)) 103
Hladina akustického výkonu – LwA (dB(A)) 116
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť 4,5/4,5 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic - delenie / typ 3/8” / RMC③
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty 37 cm
Antivibračný systém ÁNO
Zariadenie na bočné napínanie reťaze ÁNO
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Dekompresný ventil
ElastoStart / ErgoStart – / –
Kompenzátor ÁNO
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu/ HD2 Filter ÁNO /
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie ÁNO
Motor STIHL 2-MIX / M-Tronic 2-MIX
1141 011 3055

MOŽNO BUDETE POTREBOVAŤ

Servisná sada pre MS 271, 291, 311, 391

Skladom
17,90 €
Servisné sady na údržbu Vášho stroja ako aj pre odborné servisy. Vždy originálne a vo výhodnej cene. Súčasťou servisnej sady je: zapaľovacia sviečka, palivový filter a vzduchový filter.

Vodiaca lišta STIHL Rollomatic E 1,6 mm 3/8 37...

Skladom
32,90 €
Telo lišty STIHL Rollomatic E sa skladá z troch elektricky navzájom zvarených kovových plátov, pričom u stredného je vyrezaná veľká časť materiálu. Výhoda: vysoká stabilita pri súčasne nízkej hmotnosti. Pre pokrytie širokého spektra požiadaviek sa vodiace lišty Rollomatic E vyrábajú s dvoma rôzne veľkými hrotmi (vodiacimi kolieskami). Znaky Rollomatic E (Ematic) s malým hrotom lišty: vodiace kolieska do 10 zubov, ložiská vodiacich koliesok pripevnené 4 nitmi   znížený sklon k spätnému nárazu   ideálna na všestranné použitie pri ťažbe slabých kmeňov, pri vyvetvovaní a v lesníctve na motorových pílach do výkonu cca 3,5 kW.     Znaky Rollomatic E (Ematic) s veľkým hrotom lišty:   vodiace kolieska od 11 zubov, ložiská vodiacich koli

Adhézny olej STIHL na pílové reťaze 5 l

Skladom
33,90 €
Vynikajúce účinky voči opotrebeniu. Polosyntetické, vysoko výkonné mazivo je zložené zo zdravotne nezávadných, kvalitných čerstvých olejov (prvorafináty). Nestuhne ani pri dlhšom státí.

Fľaša na miešanie

Skladom
7,49 €
Pre ľahké miešanie a plnenie menších dávok paliva do 1 l. Úzka vylievacia hubica, veľký plniací otvor, stupnica na fľaši a vo viečku, uzatvárateľná.

Kombikanister oranžový

Skladom
27,90 €
3 l + 1,5 l. S registráciou UN, oranžový, dvojitá nádržka na 3 l paliva a 1,5 l reťazového adhézneho oleja. Vrátane plniacich trúbiek, možné použiť plniace systémy STIHL.