Košík

Ručný postrekovač Solo 461

47,90 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dodanie do 5 dní (externý sklad).

Pohodlný, ľahký a spoľahlivý všestranný tlakový postrekovač pre náročného súkromného užívateľa orientovaného na kvalitu.
Výkonné čerpadlo s hladkým chodom umožňuje rýchle a efektívne zvýšenie tlaku. Veľmi robustný ručný ventil s aretáciou umožňuje pohodlnú prácu bez únavy.
Tlakový postrekovač SOLO 461 z radu Comfort pozostáva zo stabilnej, robustnej, UV odolnej a polopriehľadnej nádoby s objemom 5 litrov a vyrazenou značkou hladiny.
Piest čerpadla s rukoväťou na prenášanie je vyrobený z robustného plastu. S hmotnosťou 1,5 kg je zariadenie veľmi ľahké.
S 1,6 m dlhým a 25 mm širokým, dĺžkovo nastaviteľným popruhom možno tlakový postrekovač pohodlne prenášať cez rameno.
Výkonné čerpadlo s hladkým chodom umožňuje rýchle a efektívne zvýšenie tlaku až do 3 barov . Veľká, stabilná rukoväť pumpy vyrobená z odolného materiálu je vybavená upínacím držiakom pre násadu.
S menej ako štvrť otáčkou je možné rukoväť bleskovo prepnúť z prenášania na pumpovanie.Ľahko použiteľný automatický pretlakový ventil obmedzuje tlak prebezpečnosť užívateľa.
Tlak v nádobe je možné uvoľniť aj manuálne cez ventil, napríklad po ukončení nástreku.
Priehľadná tlaková hadica s dĺžkou 1,4 m je odolná proti zalomeniu a umožňuje pohodlné používanieakčný rádius.
Veľmi robustný ručný ventil s aretáciou umožňuje pohodlnú prácu bez únavy.
Lanceta pozostáva z pružného, ​​nerozbitného a chemicky odolného plastu. Dvojdielna dutá kužeľová tryska a tryska s plochým lúčom sú súčasťou dodávky.
Funkčná jednotka veka, ktorá sa dá úplne vybrať z nádoby, je vyrobená zo špeciálneho plastu odolného voči nárazom.
Okrem kompletnej pumpy obsahuje aj priehradku na príslušenstvo so sklopným uzamykateľným vekom pre bezpečné uloženie vymeniteľných trysiek alebo tesnení.

Solo
SO 461

Tabuľka dát

KAPACITA
5 liter
VSTREKOVACI_TLAK
3 Bar